Fina lyan

Redo för skolstart!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

 

 

Elise, vår dotter, på väg till skolan! Okej, fritids… men ändå! Att hon, vår lilla pralin, är så stor att skolan börjar om någon vecka. Hon har vuxit rejält under sommaren, både fysiskt och mentalt. Har har gått på fritids nu i två dagar och det blir en mjukstart för henne, inte många barn (skolan är inte så stor) och tillsammans med sin bror och kompisar. Jag skulle egentligen vara föräldraledig fram till skolstart men vi måste börja arbeta igen nu pga permitteringarna. Men det löste sig ändå bra!

Och, när man börjar skolan, så är man väl värd en ny cykel! Hennes förra fick hon när hon var 4 år och den har hon lärt sig att cykla på, och till slut så ramlade hon hela tiden, den var helt enkelt för liten. På sin nya cyklar hon mycket bättre. Vi har inte långt till skolan men det är väl något speciellt med att cykla dit, det hör liksom till lite. Hon fick välja cykel själv och jag som hade ögonen på en vintage-liknade fick ge mig när hon bestämde sig för den här, men rakare styre och hjärtan. Korgen ville hon inte ha på! Bestämd tjej, vet vad hon vill!

Storleken på cykel blev nu 20 tum och den hon valde hittar ni HÄR

En ny hjälm var hon också i behov av, den hon hade vet jag inte hur många gånger hon kastat i marken. Läste på lite och valde STIGA PLAY+ med MIPS,  ett skydd mot roterande krafter som uppstår vid sneda slag. Det senaste tydligen, hjälmen känns verkligen robust och har elastisk passform så hon kan inte spänna ut den för mycket som hon gärna gjorde på den förra…. och grönt spänne! 😉 Hon har storlek M på den. Ni hittar den HÄR.

Finns i svart och vit också!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats