Fina lyan

Sängbord & soffa – tips!

I samarbete med Nordiska Rum

Century sängbord

Som vi såg häromdagen så håller vi på att fixa i vårt sovrum, vi har det viktigaste, säng och förvaring. Men vi behöver få det lite mysigare, lite mer textiler och detaljer, väggfärg nämnde jag också. Men sängbord är ju också ganska viktigt och det behöver,  De förra vi hade var för låga då vi har köpt en kontinentalsäng nu. Har satt Marcus på ett DIY-projekt för sängbord men om det misslyckas så har jag några andra kandidater. Jag vill gärna ha väggfasta sängbord, då sängen är så bred vill jag skapa mer luft runt sängen men ändå ha yta för ställa det man behöver vid sängen, nappflaskor (ja, fortfarande), mobil, vattenglas etc. Ja, ni vet. Dessa i två hade jag nog valt att måla in i väggen, vilken färg det nu blir, Vilket jag även tänkt med de vi försöker bygga själva. Får se hur det blir med det…

 

Colorado 3 -sits soffa juke 65

 

När jag ändå var inne på Nordiska Rum så kikade jag lite på deras soffor, nu har vi ju en ny soffa men ni vet ju hur jag funkar. Man vill ”kolla in” nästa man tänkt köpa, så man vet vad man vill ha då. Faktum är att det är liiite jobbigt med vit soffa just nu haha. Men såklart finns det kandidater även bland sofforna 😉 Kan faktiskt tänka mig att ha två mindre soffor mot varandra nästa gång, om det får plats och blir snyggt. Men tycker att det ser mycket trevligare ut på det sättet. Kanske i nästa hus 😉 Soffa är ju en sån viktig möbel, och ibland svårt att  få båda önskemålen av skönt och snyggt. Men den på bilden ser ut att leva upp till båda önskemålen, om man har två alltså.. så man kan ligga ner utan att trängas 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats