Fina lyan

SILVER HAIR MASK

Gokväll!

Idag har jag försökt att packa till hela familjen, vi åker nämligen till Lalandia i helgen. Hjälpa vad svårt det blev helt plötsligt, 3 kids varav ett spädbarn… haha. Sjukt mycket grejer som ska med, men det blir nog bra… nog om det.

Tänkte tipsa om en bra produkt för er som, precis som jag, vill ha en kall ton i håret. Mitt hår blir lätt gult, även om Jennie fixar en riktigt fin ton i mitt hår med toning så måste det underhållas. Beställde hem den här silver masken från Löwengrip för att testa och den är sjukt bra. Riktigt effektiv! Hade den bara i 2-3 min och fick lila nyans i luggen, haha… det kanske man inte vill ha men det tyder på att den gör vad den ska 😉

Så, tips tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats