Fina lyan

SKIN TREAT

 

Glad tjej som har blivit ambassadör för hudvårdsmärkeT SKIN TREAT.

Precis vad jag behövde, ta hand om min hud! Jag är riktigt pepp på det här ambassadörskapet och det ska bli kul att prova alla lyxiga produkter och utvärdera efter hand. Ska jag vara helt ärlig så får inte min hud så mycket omvårdnad, det är ansiktet som får produkterna och kroppen får köra på lite duschcreme och olika lotions efter behov. Så det ska bli spännande att se om jag märker och ser resultat när jag använder bra produkter!

Alla produkter är utvecklade och producerade i Sverige och är helt veganska. Jag sa ju att det var inne nu! 😉

 

 

 

 

Eftersom det är en hel serie med produkter så tänkte jag dela upp det och testa lite i taget. Så jag på så sätt kan hitta mina favoriter och se vilka produkter som ger mig resultat.

 

Jag började idag med:

  • Instant firming –  Body Serum” som är ett återfuktande serum att användas dagligen som ska strama upp och göra huden fastare. Den går snabbt in i huden och klibbar inte!
  • Bright Renewal – AHA & PHA Exfoliating Treatment”  som man masserar in på torr hud innan läggdags eller lägger som en kroppsmask innan duschen, den exfolierar och tar bort döda hudceller och orenheter. Som en syrabehandling på kroppen 🙂 En fluffig mousse som är lätt att applicera. Känns lite klibbig efter insmörjning, får se hur det känns imorgon.

Dessa produkter tillsammans ska ge en snabb och verksam ”glow”, exfoliering och sen återfuktning på det. Precis som en ansiktsbehandling 😉

 

Återkommer på Instagram med recension om några dagar.

 

Visst är förpackningarna snygga?! Jag har luktat på alla och dem luktar sådär lagom, och på riktigt. Dem luktar inte kemiskt och det sticker inte i näsan, jag är ju superkänslig för dofter som ni vet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats