Fina lyan

Skönaste byxan just nu

 

Efter flera heta dagar tyckte jag att det var skönt med lite lättare luft och en regnskur. Har saknat att dra på mig ett par byxor faktiskt, och inte vilka byxor som helst. Mina skönaste i garderoben just nu. Älskar svarta byxor som ni vet, men vaxade som jag annars lever i, passar inte så bra på sommaren. Mitt substitut är alltså dessa nu, sååå mjuka och perfekt passform. Jag har stolek 34 i mina så de är rymliga. Finns hos Morlins!

 

Finns i flera färger, kika på hemsidan! 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ljusa färger på sommaren

    Tycker att svarta byxor hör höst och vinter till.
    Älskar själv svarta men när det är sommar lägger jag undan dom. Tycker att man använder dom så länge sen. Sommaren är för kort ?

stats