Fina lyan

SOMMARPLAGG 25% RABATT

Innehåller adlinks

 

Gul klänning / Gul kjol / Vit klänning / Linneskjorta / Väska / Blommig klänning 

 

GODMORGON!

 

Solig ledig fredag med kidsen och idag fyller min mamma år, grattis! ♥

 

Jag saknar verkligen min vanliga kropp, men såklart vill jag inte föda ut bebis nu. Ja, ni förstår. Den här värmen är ju som semestervärme och det är ju då man kan klä sig så himla fint och feminint, det känns som om jag missar det. Nu är det ju väldigt inne med fina, långa fladdriga klänningar, vilket jag älskar. Allt i kollaget är på kampanj nu med 25% rabatt. Jag vill ha ALLT!

Vilken är er favorit?

Linneskjortan får bli ett köp på, perfekt sval och perfekt att amma i. Funkar ju hela året dessutom. Så himla fin!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats