Fina lyan

Sovrummet hittills

 

Ja, men en titt in i sovrummet ikväll då. Så långt som vi har kommit. Tjocka sammetsgardiner som jag fått av min vän Emma, passade ju perfekt! Den runda spegeln har vi som dekoration, då Marcus undrade varför vi skulle ha två speglar här… haha. Ja, ni förstår ju, eller hur? Den långa är ju för att spegla sig i helt enkelt. Här i hörnet stod en garderob som satt fast i väggen. När vi tog bort den så fick vi spackla en massa och måla. Den stod verkligen helt fel då man inte kan ha någon byrå eller liknande. Men nu fick plats med en, den fick vi faktiskt ta över från min mamma, tänkte byta knoppar på den snart men har inte hunnit leta eller hittat vad jag vill ha. Har ni tips?

 

Sängen har vi äntligen fått som sagt, älskar verkligen att den är så stor, även om den såg ut som ett stort monster när den kom på plats. Men härom morgonen vaknade vi alla fem i den och det har ju aldrig hänt tidigare, vi har helt enkelt inte fått plats. Himla bra investering. Den långa spegeln är ett fynd från Rusta, 30% på speglar just nu så denna blev min för 140 kr Sjukt bra!

 

Det jag vill få till här inne är mer myskänsla, kanske en tapet eller väggfärg, en fluffig matta som jag hoppas fynda på mellandagsrean och sängbord och lampor, som faktiskt Marcus håller på med. Sängborden alltså, får se om vi får ihop vårt lilla DIY-projekt. Återkommer såklart 😉

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Så fint! Hur blev det med golvet under garderoben – var det golv där? Vår mäklare sa att det inte är golv under när vi frågade om man kunde välja bort den.. så dumt ställe att ha den på så kul att ni kunde lösa det ?

    1. Marcus Olausson

      Golv finns absolut. Men listen saknades också. Så det var mycket bredspackling och slipning innan jag kunde måla. Sen var det bara till att smälla dit listen 🙂

stats