Fina lyan

SPION-KALAS

 

Jag har fått testa ett nytt koncept på kalas, och eftersom ingen av kidsen är nära en födelsedag så körde Colin en spion-fest för sina kompisar såhär som avslut på jullovet.

 

Det är ett annorlunda och roligt koncept som får kalaset att gå snabbt för oss föräldrar 😉 Dem är nämligen upptagna en bra stund av uppdraget dem tilldelas.. När vi fick hem kalas-paketet så läste vi igenom manualen för att få koll på läget lite. Det underlättar en hel del så man inte avslöjar något under uppdragets gång sen., vi kände oss väl förbereda och alla detaljer finns färdigpackade i paketet så det var bara att följa instruktionerna.

 

Kalasen och det olika paketen hittar ni på Spy:co

 

 

I paketet ingår uppdrag, inloggning på sidan för att spela upp filmer och vissa ledtrådar, namnskyltar, handböcker och så skrev vi ut diplom till killarna som vi laminerade. Vi la fram allt, poppade popcorn och blandade saft.

 

 

Sen började det! Via en film så fick dem reda på uppdraget och spänningen steg!

Dem stack ut med Marcus och letade efter ledtrådar och svaren gav bokstäver som bildade ett kodord. Efter ett tag kom dem tillbaka och då hade dem ett kodord och misstankar om vem som kunde vara tjuven!

 

 

Vi skrev in kodordet på sidan som jag förberett och det var rätt! Så stolta killar! Dem fick se en film på upplösningen och sen ringde dem från högkvarteret och pratade med Colin, på riktigt! Vilka stumma killar vi hade i soffan, haha!

Dessa kalas är från 6 år och killarna är ju 6 år… lite svårt var det ibland med ledtrådarna, koncentrationen och att läsa, men från 7-8 år passar det bättre och dem klarar det bättre själv. Alla verkade gå all-in och tyckte att det var spännande, vilda diskussioner om vem som var tjuven och sen handlade allt hela dagen om agenter och spioner här hemma 😉

 

 

Efter uppdraget blev det käk, och sen var allt över… ca 1,5 timme. Rekommenderar 2 timmar om det är kalas och det ska öppnas presenter, ätas tårta och om man är fler än 6 barn.

 

 

Himla skönt att köra ett ”avancerat” kalas så enkelt, Colin var nöjd och vi var knappt trötta som man kan vara efter kalas… ni som vet, ni vet! 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats