Fina lyan

Ta hand om magen

Inlägg i samarbete med Må bra naturligt

 

Efter 2018 med en massa stress så magen tagit stryk, vilket inte är så konstigt. Ni vet, typisk stressmage. IBS. Men när det inte blir bra av sig själv och den mesta stressen är borta så tänkte jag att jag får ta tag i det själv. Mailade en del med Amanda på Må Bra naturligt som gav mig flera tips och ställde bra frågor, vilket gjorde att vi kom fram till att min mage behöver en detox, att återställa balansen i tarm-floran. Jag äter både bra och dåligt, det vet ni. Men ibland behöver man lite extra hjälp, så nu har jag börjat med två olika tillskott. Korngräs är ett av dem, läser man om korngräs så är det bra för att återställa en sur tarm, haha. Min tarm är rätt så sur ibland 😉 Nä, men ni förstår säkert vad jag menar. Den är poppis bland träningsfolk också men har massor av gott för alla egentligen. Det gröna är Klorofyll, ni vet det som ger det gröna till växter, Jag blandar ut 1 tesked i vanlig juice, först luktar det INTE gott men det är faktiskt gott att dricka när det väl är utblandat. Man kan ju lägga det i allt från smoothies till juicer.

 

Mitt andra tillskott är Ashwagandha, en ört som hjälper till att balansera upp och bidra till fysiskt och mentalt välbefinnande. Har som sagt kommit fram till dessa två med hjälp av Må Bra Naturligt, har redan bättre mage och ser verkligen fram emot att se resultaten på lång sikt. Känns också bra att inte stoppa i sig en massa artificiellt, som jag gjort tidigare. Förr brydde jag mig inte så mycket men efter 2018 när jag fick cancerdiagnosen så är jag så mycket mer brydd och medveten om vad min kropp behöver. Även om jag äter godis 😉

 

Jag klarade ju mig från magsjukan, det är ju alltid något! 😉

 

Förresten! Har en kod till er som ger er 12% på hela sortimentet!

Liw12 giltig tom 8 mars!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats