Fina lyan

Tapetserar

I samarbete med Tapethandeln

 

Ja, alltså jag får lite smått panik på alla vita väggar så jag bestämde mig för att få lite färg på väggarna. Vi har alltid målat i våra hem men nu har jag fått upp ögonen för tapeter igen. Det var flera år sedan jag kände att jag ville ha tapeter i mitt hem men det är ju verkligen ett enkelt sätt att få färg och effekt i ett rum. Jag vet att huset kommer att sätta sig och sprickor kan uppstå i hörnen under de första två åren, men två år är länge. Så jag får ta den smällen. Tapetserar inte hela rum heller utan har valt ut fondväggar. Elise rum är först ut och i helgen satte vi igång. Det var mycket enklare än vad jag minns och efter första våden bara rullade det på. Blev klar på ca 2 timmar med två väggar. Läste på lite bland deras tips på Tapethandeln innan jag satte igång och det klarar verkligen vem som helst!

Innan jag bestämd mig för vilken Elise skulle ha så tittade jag runt på Tapethandeln, jag ville ha en mörkare tapet med något dovt rosa i så filtrerade helt enkelt min sökning och fick upp fler att välja mellan som passade mina val. Enormt sortiment! Kikade även på deras Instagram för att få en bild av tapeterna i andra rum och lite inspiration. Där kommer även tips om kampanjer som dem kör!.

Jag tyckte det var svårt att veta hur många rullar som behövdes, men det finns ett smart verktyg på sidan när man beställer som räknar ut hur många rullar som behövs. Det står även tips på vad man mer behöver än just tapeten 😉

Nu är jag så spänd på att se hur rummet blir med möblerna på plats och om allt blir som jag tänkt mig! Återkommer såklart med resultat!

 

Förresten! Ett litet tips, jag kör ingen egen julkalender i år på bloggen, jag hinner helt enkelt inte men måste tipsa om den på Tapethandeln, grymma luckor varje dag och är ni ute efter tapeter eller kanske Mateus-porslin så passa på att följa dem på Instagram för att inte missa någon lucka som passar dig.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats