Fina lyan

TÄVLING: ELODIE DETAILS

 

För att kompensera allt gnäll om sjukdom så tänkte jag att vi kör en tävling! Vad tror ni om det?

I vinstpotten ligger Elodie Details nyhet ”skötbäddsöverdrag” i 2-pack. Det finns i 3 olika utföranden och passar alla skötbäddar. Det enda som vi egentligen har sparat i bebis-väg är just skötbädden men funderade starkt på att byta ut den då den är gul med vita stjärnor. Men nu när vi har dessa överdragen som dessutom är tvättbara så behöver jag inte byta ut det bara för dess utseende 😉

 

Vinst

 

Ett valfritt 2-pack skötbäddsöverdrag från Elodie Details

 

 

Tävlingregler

 

 

 1. Motivera varför den här vinsten skulle passa dig
 2. Berätta vilken design som tilltalar dig mest och som du skulle valt om du vann

 

Tävlingen pågår fram till söndagen den 11/3. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Elodie Details. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Gravid i vecka 30 och såå trött. Ligger mest i sängen och nätshoppar. Tror min sambo också hade blivit nöjd med denna vinst 🙂 älskar petit botanique. kram Maria

 2. Maria

  Gravid i vecka 30 och såå trött. Ligger mest i sängen och nätshoppar. Tror min sambo också hade blivit nöjd med denna vinst 🙂 kram Maria

 3. Hanna

  Min bästa kompis ska få sitt första barn i juni. Hon är min brudtärna men då vi gifter oss 3 veckor efter BF blir det tyvärr ingen fest tillsammans. De förtjänar verkligen allt och hade vart så roligt att vinna detta till dom ? moon balloon hade passat fint till deras lille pojke ❤️

 4. Erika

  Med barn nr 2 på gång så känns köp överflödiga, vi har ju allt sen vi fick vår 1.5 åring ? Men just skötbädden blir ju lätt lite tråkig så att vinna nya skötbäddsöverdrag hade vi blivit jätte glada över ?

  Hoppas på att vinna Moon balloon, så himla fina! ??

 5. Caroline

  Vår dotter blir en månad idag, 8mars så vad passar inte bättre än att försöka vinna något fint åt henne! Vi har kört på Petit Botanique som hennes ”tema”. Älskar dom fina färgerna tillsammans med blommorna. Hoppas på vinst ??

 6. Viveca Löfquist

  Petit Botanique är ett mönster som inhandlats så fort vi fick veta att det var en liten prinsessa på väg. Den fina filten i det mönstret var med direkt efter födelsen.Så skötbordsöverdraget är något vi skulle bli glada över att komplettera med.Då det har blivit lite av ett signum för lilla fröken.

 7. Therese Olofsson

  Har precis fått barn nummer två och tycker våra skötbordsöverdrag vi har nu är så tråkiga. Älskar mönstret på Petit botanique och den skulle passa perfekt i vårt badrum där vi har skötbordet.

 8. Maria Borg Andersson

  1. Jag har skötbordet (ett ikeahack av ett skåp och täcksidor samt lådfronter från köksavdelningen som skötselytan. Allt i en mörkbrun färg för att passa in så bra som möjligt i rummet) i sovrummet och vill att det ska va SNYGGT i första hand! Funktion kommer på andra plats…;))
  2. Petit Botanique hade blivit galet fint som pricken över i!!!

 9. Caroline

  Vi hade inga planer för en 3:a, men nu ligger det en liten flicka i magen. Hon är sååå välkomnad och ser framemot att träffa henne i maj. Hon blir vår sladdis, har två pojkar på 7 och 10 år. Vi har nästan inget kvar av pojkarna så det är att få börja om från början. Jag har spanat på dessa överdrag i flera veckor nu. Hade valt petite botanic. Så förälskad i mönstret. Älskar elodie details och har börjat shoppa flera grejor ifrån dem, men ja det blir snabbt dyrt.

 10. Karin Johansson

  1. Då jag fått klorinfläckar på den skötbädd vi har nu så vore detta en riktig toppenvinst för att rädda mitt misstag och få en helt ny skötbädd. 2 Jag älskar mönstret petite botanic, blir glad av detta fina mönster och dess härliga färger.

 11. Sofia

  Vi hade inga planer på att skaffa tre barn så efter nr 2 gjorde vi oss av med alla bebisgrejer, Vips så ändrade vi oss och nu ligger det en liten trea i magen, Alldeles underbart men väldigt dyrt med alla bebisgrejer som behövs, Känner mig lätt stressad. Tjoade till häromdagen när jag hittad skötbädden i förrådet! Skulle gärna byta ut det välanvända tyget mot karamellen PETITE BOTANIC.

 12. Sandra Grankvist

  Åh men guuud så smart! 1. Vår lilla fyra får ärva det mesta från storasyskonen, även skötbädden. Hon är värd att få den lite piffad! Sen skadar det ju inte för mamman om den blir lite behagligare att titta på i badrummet 🙂 2. Jag hade valt petite botanic! Är helt kär i det mönstret!

 13. Katta

  Jag skulle välja Moon/Balloon att ge till min brorson i doppresent.

  Då kan han ligga på det fina överdraget och drömma sig bort.

 14. AnnaSmyckeform

  Ååå vilken vinst!
  1. Den här vinsten skulle passa mig perfekt eftersom vårt andra barn kan komma vilken dag som helst nu. Vi har sparat en skötbädd från första barnet men den känns inte så rolig och fräsch längre. Ett nytt överdrag skulle vara perfekt!
  2. I dagsläget skulle jag välja Dots of fauna för att vi inte vet om det är en pojke elle flicka som tittar ut. Plus att jag gillar grått väldigt mycket. Men de andra två är också jättefina och jag skulle verkligen kunna tänka mig det rosablommiga settet om det bli en tjej.

 15. Alex Weberg

  Dots of fauna hade min påg som är beräknad nu den 13/3 gillat ? första barnet så hade varit kul o lyxa till det lite med snygga överdrag till skötbädden så han kan ligga som en riktig prins.

 16. Sara P

  Åh vilken tävling! Jag hade valt dots of fauna till vår pojke som snart är beräknad. Vi har bockat av mycket på listan men har ännu inte köpt något skötbäddsöverdrag till skötbädden som storebror hade när han var liten. Håller tummarna! Lycka till med er bebis. ?

stats