Fina lyan

TILLBEHÖR BUGABOO FOX

 

Eftersom sommaren verkar hålla i sig och lillebror kommer när som helst, så kände vi att vi nog behövde en sommar-sufflett till vagnen. Det här är ett av de smartaste tillbehören till en Bugaboo-vagn, helt klart värt ett köp. Med den här suffletten så behöver man inte oroa sig om att det blir för varmt inne i vagnen samtidigt som den skyddar mot solen, jag skulle ju aldrig ställa vagnen i direkt solljus men det blir ju varmt ändå. Det värsta jag vet är när jag ser dem som hänger för vagnen med en filt, det blir sååå varmt så himla snabbt.

 

Babyshop har det bästa utbudet av tillbehör till Bugaboo-vagnar och just därifrån kommer vår sufflett. Den hittar ni här.

 

 

Precis som original-suffletten så kan man förlänga den en bit och även där är det lufthål.

 

Dessutom finns det ett inbyggt myggnät i suffletten så man kan skydda hela bebisen utan att stänga in honom och ändå ha ventilation.

 

 

Det finns även en titt-lucka och när vi hade den här suffletten sist så använde vi den mest när man hade den på sittdelen faktiskt.

 

 

Ett annat mycket smart tillbehör är adapters till bilstolen, den finns adapters till de flesta bilstolarna på marknaden. Det gör att man bara kan klicka på babyskyddet på chassit istället för att lyfta ur bebis ur stolen och ner i liggdelen, om man t ex bara ska in i en butik eller liknande.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats