Fina lyan

TIPS PÅ BRÖLLOPSPRESENTER

Inlägg i samarbete med Presenttipsen

 

Igår firade vi min älskade man som fyllde 35 år veckan som gick. Det skiljer ju en månad i ålder mellan oss, så nu är jag yngre i en månad innan jag också blir 35 år. Han valde att göra en sån insamling till Ung Cancer på Facebook, så himla fint. Gillar att Facebook har den funktionen. Han fick även lite andra roliga presenter som jag också har glädje av, ska visa er sen. Men visst är det svårt med presenter? Speciellt till vuxna och för att inte tala om föräldrar. De första har ju allt nu för tiden och så vill man ju verkligen ge något extra fint. Det allra svåraste är ju när an ska ge ett par en present. Eftersom vi ska ha en fest tillsammans för att fira att vi fyller 35 år tillsammans har vi fått frågor om vad vi önskar oss, men man önskar ju sig inte så mycket som vuxen heller, även om det är kul med presenter, det ska jag inte sticka under stolen med. Det är ju precis samma sak när man är bjuden på bröllop, då är det två stycken som ska passa in på presenten, den ska vara unik och genomtänkt. Ska ni på bröllop i år? Inbjudningarna brukar ju trilla in så här i början av året. Jag har ett tips till er isåfall om ni inte vet vad ni ska ge i present eller behöver lite inspiration till presenter.

Gå in på Bröllopspresenter och kika runt!

Där hittar ni massor av samlade tips och länkar till butiker som säljer produkterna. Det finns i alla prisklasser och både roliga, fynda presenter men även fina och unika idéer. Min favorit är en helikoptertur, jag att ge bort isåfall… jag hade inte vågat åka själv, haha. Tänk att överraska med något sådant!

 

Placeholder

 

 

En vanlig present och uppskattad brukar ju vara personliga presenter genom att gravera dem på olika sätt, det finns t ex en skärbräda eller det klassiska, champagneglas! Men jag tror att upplevelser är det allra mest uppskattade, och det finns flera olika och unika att välja mellan, förutom helikoptern så finns det massage för två, fotbollsmatcher eller picknick med häst och vagn. Ja, något för alla med andra ord 😉

 

När vi gifte oss så fick vi både klassiska presenter men även upplevelser, kul med minnen både i vitrinskåpet men även i hjärtat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats