Fina lyan

TOPP MED VOLANG

Sponsrat plagg i samarbete med Ajlajk

IMG_2085

Godmorgon! Eller god middag kanske..

Den här fredagen vaknade barnen feberfria, men Elise hade läkartid eftersom hon har klagat på att hon har ont i örat. Det såg ok ut och ingen penicillin behövdes, tydligen ges inte det till öroninflammation om man är över två år. Annat var det när jag liten, tyckte att man fick PC hela tiden då.

Nu ska jag strax iväg på en massa ärenden, som vanligt. Ganska ”skönt” att Marcus är hemma då jag kan göra veckohandling och annat utan kidsen, speciellt eftersom dem har varit så sjuka nu en längre tid. Butiker är inte kul då.

Idag har jag på mig min nya topp från Ajlajk som jag tipsade er om, som jag tänkte så funkar den hur bra som helst trots gravidmagen. Jag tycker att den framhäver magen riktigt fint faktiskt!

HÄR hittar ni toppen! Jag har storlek S och färgen heter ”Shell”.

IMG_2089

 

Vecka 21 är fortfarande i och byter numera på måndagar. Börjar veckan med en ny vecka 😉

IMG_2090

IMG_2094

IMG_2097

IMG_2099

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats