Fina lyan

TRÄDGÅRDSFIX

 

Gokväll!

Idag har jag försökt få ut bebis med lite trädgårdsfix, haha. Det fick jag ångra nu på kvällen, men jag har mer energi nu när jag sover bättre. Vill få ordning så mycket som möjligt (blir man någonsin klar?) hemma, det finns alltid en hörn som behöver fixas känns det som och just nu är det många hörn 😉

 

Fixade lite med kryddor och en murgröna här på ”grill-bänken”, det gjorde allt lite mer trevligt att vila ögonen på faktiskt. Här har vi rosmarin, timjan och mynta. Doftar ljuvligt!

 

 

Krukorna behövde också lite kärlek då de förra fick lite för mycket kärlek 😉 Dem drunknade alltså haha. Fyndade en stor fin Dahlia-planta på Plantagen som nu piggar upp den torra trädgården. Ni skymtar även en utematta från Rusta i hörnet, hade helst haft en jutematta men med kids som spiller mer än vad som hamnar i munnen så är den här det bästa valet. Får panik när dem tappar mat mellan trall-bräderna och ser hur råttorna hittar hit under natten, haha.

 

Midsommar i morgon, vädret ser inte så lovande ut, 18 grader och blåst. Så synd men det är ju standard på midsommar, bara vi slipper regnet. Hur ser prognosen ut hos er?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats