Fina lyan

Utflyktstips – Domsten

 

Ännu en utflykt! Dock gratis.

Vi åkte för att fiska krabbor i Domsten igår, lagom väder för en sån aktivitet. Inte så varmt att kidsen är sugna på att hoppa i men ändå skönt väder. Vi fick napp på en krabba, Colin rättare sagt… en krabba som missade hinken och skapade panik på bryggan, hahaha…. så himla kul!! Aaron fick dock ett par krabbor av några andra barn men hans tålamod med att fiska, det var något vi inte hade väntat oss. Han låg där och pimplade läääänge, så himla mysigt. Hinner säkert med ett krabbfiske till nästa vecka, som är vår sista semestervecka.

 

Packade pannkakor och go´-dricka i ryggsäcken, ryggsäckar är verkligen underskattat! Perfekt på äventyr med kids, får så ont i axeln av axelväskor när dom packas fulla. Har inte alltid vagnen till Aaron med oss heller, annars är ju den en bra packåsna. 😉

 

Det blev såklart en glass i lilla boden efter fisket, där det förövrigt verkade finnas mycket god mat inspirerad av havet till bra priser. Om man nu inte har med egen picknick. Man kunde även köpa färska kräftor till ett kilopris av 460 kr.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats