Fina lyan

VÅRENS DETALJER + RABATTKODER

Samarbete med Gaston Luga

 

 

Så härligt att vi har fått en solig påsk, även om den är kall. Jag är såå trött på min vinterjacka, dels för att jag knappt kan stänga den. Inte alls bekvämt. Men igår invigde jag faktiskt mina nya vita sneakers, det hör ju verkligen till våren. Ett par kritvita skor! Dessa med rosa detaljer kunde jag inte motstå, lite trött på mina vanliga med svarta ränder.

 

Dessa rosa hittade jag här på Ellos, Koden: 375715 ger i påsk 25% rabatt!

 

 

Väskan är en ryggsäck och kommer från Gaston Luga, ett märke som levererar stilsäkra väskor till i både dam- och herrmodeller. Min modell heter Pråper Black som är gjord i canvas med läderremmar. Just nu får man dessutom en korthållare på köpet vid köp av en väska (värde 299 kr).

Jag tänker direkt att den här väskan blir perfekt när man är ute på tur med tre kids och allt man behöver ha med sig, ett komplement till skötväskan. Men såklart, bästa handbagaget när vi reser! Helt klart!

 

Med koden: FINALYAN får ni dessutom 15% rabatt på ert köp (+ korthållaren) så vid köp av samma väska som jag har så får ni sammanlagt ca 480 kr i rabatt!

 

 

Den här outfiten känns verkligen bra nu med magen.

Det är en gravid-kjol som jag lånat av Emma samt ett linne och en grön kort topp från H&M. Inget som sitter åt eller skär in, så skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats