Fina lyan

VECKA 33

Sponsrat plagg

VECKA 33

 

Då var vi i vecka 33 då. Bebisen väger ca 2 kilo nu och är 45 cm lång. Jag var hos barnmorskan i förra veckan och då var mitt Sf-mått 30. Han ligger långt ner men är inte fixerad, det har inget av mina barn varit. Elise snurrade runt in i det sista faktiskt. Trycket neråt är ganska kraftigt stundvis och har ökat på min foglossning. Jag är faktiskt helt sjukskriven nu, det funkar inte längre med den här magen och smärtan.

 

Jag mår bra annars, förutom att jag är trött men kan inte sova. På kvällarna så kliar det helt galet över hela kroppen och får duscha kallt för att lugna det. Vaknar ofta på natten och har svårt att somna, precis som det ska vara 😉

 

Fixade mitt hår i helgen, klippte det lite. det blev tyvärr missfärgat i topparna av spraytanen (igen) vissa märken gör detta med extensions tydligen. Faktiskt skönare med kortare hår, jag satte ändå bara upp det inte en tofs hela tiden innan. Gillar denna korta frisyr mer och mer..

 

 

Jag har en ny kjol, jag har en likadan i rosa men ville gärna ha den i vit också. Perfekt både nu med magen och efter. Så fint fall med volangen och skärningen. Kan köpas här.

 

 

Nya naglar har jag också fixat, tänkte ha lite mer färgglatt men tänkte vänta tills jag gick på ledighet. Nu gjorde jag dem innan sjukskrivningen kom på tal så det fick bli ljusa och korta en omgång till 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vilken fin kjol 🙂 hur är storleken? Kan du ha samma storlek i den nu som gravid eller får du gå upp i storlek?

    1. finalyan

      Tack 🙂 Den är normal, jag har samma som annars, S. Har den under magen och den är mjuk i resåren.

stats