Fina lyan

VEM KÖPTE VAD?

 

Solen kom, hatten av!

Eller mössan av och solskydd på! 😉

 

Aaron hade inga som helst huvudbonader som skyddade mot solen, så jag och Marcus köpte varsin till honom…. kan ni gissa vilken jag respektive Marcus köpte? 🙂

Han blir så stor när han får på sig annat än babykläder, så som keps, skor och en hoodie. Lilla killen!

Blir en extra mysig och svettig sommar nu när han ska upptäcka allt. Jord är himla spännande, allt ska kännas och smakas på. Det är så kul att uppleva allt detta igen, jag har sagt det förut… men jag känner verkligen så och njuter så mycket jag kan av det. Att ha en bebis 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Alltså så bedårande han är lilla bebisen, så söt med kepa, hatt och skor!!!
    Det måste vara något magiskt över nummer tre!
    Jag har också tre barn och njuter också så mycket mer än jag nånsin gjort av bebistiden. Min lilla har just blivit 9 månader och det är så härlig tid när allt ska upptäckas och de kan vara med på ett annat sätt nu då de är ”större”. Vi testade att sätta han bakom cykeln idag och oj vad stort de kändes med hjälm och alltihop! Har ett ”mantra” eller vad man ska kalla det som jag upprepat varje dag sedan han föddes, ofta flera gånger per dag också: ”Åh vad du är bebis” och ”Är du mammas lilla nyföddis” Haha, jag låter nog helt galen men känns så bra att få säga så! 😀

stats