Fina lyan

VILKEN DAG

 

Åh, haft en sån lång dag. Vi har knappt gjort något och det märks på barnen. Samtidigt är dom trötta efter helgen så det blir mest kaos av det. Vi åkte en sväng till Yogiboost men det var inte rätt taktik att stoppa i dom en massa socker.. haha. Inte sover dom än heller.

 

Jag har testat mina sista produkter i serien från Skin Treat, en ”Cleanser anti-blemish” som återfuktar, rengör och som ska jämna ut hudtonen lite och lugna den tillsammans med ”Treatment anti-blemish”. Båda luktar som tigerbalsam, ni vet… lite starkt men det lägger sig ganska snabbt och det känns mjukt och skönt efteråt på huden. Kände verkligen att huden behövde en massa fukt efter poolerna på Tosselilla och när man är ”iväg”.

 

Sitter nu och planerar resten av sommarens utflykter och hur vi ska ”hinna” allt och dessutom ha tid för återhämtning. Inser nu också  att jag börjar jobba om 5 veckor… vill vekrigen inte att denna sommaren ska ta slut. Vill inte ur den här bubblan, även om idag var en piss-dag så föredrar jag en dag med barnen före allt annat.  Men visst, en dag eller två på SPA hade ju inte skadat haha.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats