Fina lyan

VIRKAT

 

TUSEN tack för att gratulationer till vårt kommande nya hem 🙂 Det känns riktigt bra och ett steg i rätt riktning för oss.

Men innan dess ska det hända en massa annat roligt, först och främst ska lillebror kika ut och med två dagar till BF så är det såå segt. Han kanske väntar på de sista detaljerna ska bli klara? 😉 För isåfall kan han komma nu… sängmobilen från NatureZoo kom idag och det var ju verkligen pricken över i:et här i hans hörna. Gillar dessa virkade detaljerna, slippa plast och skit. Hade en annan från samma märke till Elise, den har jag faktiskt kvar om någon är intresserad av den. Kanske kan lotta ut den? Klicka på ♥:at om ni gillar idéen!

 

 

Så nöjd med färgskalan här, lite synd att vi inte har ett eget rum till honom… ni kan ju tro att det kliar i inredningsfingrarna på mig. Men får helt enkelt vänta, blir ju roligare när det är nytt dessutom och då är han ju runt året och har lite mer leksaker och behov mer än närhet till oss.

 

Strax kommer kidsen hem, dem har varit på Vimmerby med svärföräldrarna i två dagar så nu saknar vi dem sååå mycket. Vi hade hoppats på att föda barn under tiden, men det gick ju inte att planera 😉

 

Kuddarna på bilden har min mamma sytt, den lilla kaninen har svärmor virkat. Sängkläderna är från Elodie Details och överkastet och sänghimlen är från Jollyroom,

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats