Fina lyan

Vita rabatten

 

Gokväll!

Kan inte låta bli att kommentera vädret, det är ju helt galet bra! Dagarna spenderar vi ute nästan hela tiden och kidsen har flera nya vänner och springer hos dom alla och badar i pooler, leker och skapar nya relationer. Lever livet med andra ord, Idag gav vi oss också och köpte en större pool, alltså ingen jätte, men en som vi alla kan plaska i. Ville inte förstöra gräsmattan egentligen, men vi ska bygga mer trädäck där sen ändå. Om sommarvärden håller i sig så måste vi bara ha en pool att svalka oss i.

Ikväll hade vi just städat undan dagen och jag tänkte ge min prunkande rabatt lite kärlek, den är ju helt underbar nu när den börjar växa. Det känns som små barn som föds nu när rosorna slår ut! 😉 Hann med ett par bilder i det fantastiska kvällsljuset innan himlen fullkomligt öppnade sig! Helt galet.

Slapp i alla fall vattna ikväll 🙂

 

Ni vet kanske vad jag har i rabatten men jag tar det igen, jag har varvar vita klätterrosor med vit lavendel och på kärnan har jag en vit pion. Är så nöjd med det hittills och speciellt lavendeln verkar trivas som har växt sig dubbelt så stor. Man ska kunna dela den sen inför nästa år också, måste komma ihåg att kolla upp när och hur man gör.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken

    Vilken fin vit rabatt!! Älskar pion, men har bara lyckats få en sån där pionlök att blomma en eller två gånger. I år verkar det vara helt hopplöst för mig att få den att ens kika upp ur jorden 🙂
    Lavendel har jag massor, de förökar sig gärna lite här och där med vinden, men även understickare i jorden har jag för mig. Doftar ljuvligt och lockar till sig insekter/fjärilar.

    1. finalyan

      Tack! =))) Åhh jag köpte också lök någon gång tror jag i förra huset, hände ignenting. Men det här köpte jag som en liten busek, hoppas att det ger fler blommor nästa år. Tror du lavendeln sprider sig av sig själv?

stats