Fina lyan

Enkel currykyckling

 
Ja, det här åt vi i ikväll! Enkelt och gott! Båda kidsen åt utan protester.
 
– 3 kycklingfileér
– olja att steka i
– 2 dl matlagningsgrädde
– 1 msk curry
– salt
– kycklingfond
– ris
– sojabönor och sallad
 
Koka riset.
När jag steker hela kycklingfileér så brukar jag dela dem på mitten, så att de blir smalare alltså. De blir klara snabbare och inte så torra. Så stek fileérna i olja så de nästan är klara. Krydda med salt och curry, häll på grädden och fonden och låt småkoka en stund. Gör under tiden sojabönorna om dessa är frusna.
 
Såsen blev ganska stark så jag tog undan lite till barnen och spädde ut med mer grädde innan jag servera dem. Piffade med hjärtris och det gick verkligen hem hos min familj ♥
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats